onsdag 17 augusti 2011

Hektisk helg

Pustar ut efter en hektisk helg!
I fredags spelade U-19 som jag skrev om i förra inlägget och två dagar senare, på söndag hade vi tre hemmamatcher.
Både U-15 och U-17 mötte Arlanda och där blev det varsin seger för föreningarna. Arlanda vann klart i U-15 och Västerås vann klart i U-17. Här finns rapport och film från U-17.
17.00 var det avspark för seniorerna, eller rättare sagt 17.15 (matchen blev lite försenad då framförallt U-15 drog ut på tiden).
Matchen blev en riktig defense tillställning där både Gävles och Västerås offense inte kunde prestera mer än varsin touchdown och matchen slutade faktiskt oavgjort 8-8! Detta är Roedeers andra oavgjorda match någonsin! Här kommer det finnas matchfilm, statistik och matchrapport.
När sedan Uppsala mycket överranskande fick stryk mot Arlanda B så fortsätter serien att vara "tokjämn".
Här kan ni se den.

Kring arrangemanget kan nämnas att vi hade problem med ljudet och ena 25/40 sekundersklockan. Allt detta ska vara fixat till fredag då U-19 tar emot Arlanda.

I övrigt håller vi inom klubben på att ordna så att vi kan anställa en person. Det vi vill göra kommer krävas att vi har åtminstone en anställd. Vi känner att det är dags för klubben att ta nästa steg och det ska bli spännande att vara med i denna resa kring detta.
Jag återkommer med mer information kring detta när det är mer klart, just nu är det bara i planeringsstadiet och kärnpunkten är naturligtvis ekonomin. Finns det personer ute i landet som har ideér kring detta så skriv till mig, det kan aldrig blir för mycket av den varan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar